Banging noise after Lifting

Discussion in 'Renegade Modified Tech' started by Jeff P., Apr 19, 2020.

  1. Jeff P.

    Jeff P. New Member

    Joined:
    Apr 19, 2020
    Messages:
    3
    Location:
    Connecticut
    Greetings all,
    I just installed a Rough Country 2” lift on my Trailhawk. Did front one day, rear next. Took for a ride to settle it and I am getting a banging noise over bumps, some turns, and randomly on acceleration. Hoping someone can give some wisdom on how to correct.
     

    Attached Files:

  2. zuke

    zuke Active Member

    Joined:
    Jul 16, 2018
    Messages:
    172
    Media:
    1
    Albums:
    1
    Location:
    Virginia
    Can you identify the general area where the sound is coming from? The generally known spot for noise is the front swaybar links, you could try unhooking them to see if the noise goes away, otherwise you're probably looking for something that was left loose (Like a rear control arm, maybe?)...
     
    IDoMy0wnRacing and Dgr401 like this.
  3. Jeff P.

    Jeff P. New Member

    Joined:
    Apr 19, 2020
    Messages:
    3
    Location:
    Connecticut
    Fixed it!!
    I reinstalled the end links after shortening them 1/4” and reinstalled them. Tourqued everything back down and all is good.
    Thanks for the info!
     
    IDoMy0wnRacing, Dgr401 and zuke like this.
  4. zuke

    zuke Active Member

    Joined:
    Jul 16, 2018
    Messages:
    172
    Media:
    1
    Albums:
    1
    Location:
    Virginia
    Cool!, Glad it was a quick fix...
     
  5. Jeff P.

    Jeff P. New Member

    Joined:
    Apr 19, 2020
    Messages:
    3
    Location:
    Connecticut
     
  6. 2020TAC

    2020TAC New Member

    Joined:
    May 8, 2020
    Messages:
    4
    Location:
    Michigan
    I also noticed the Klunking noise in the front after I installed my 1.5 inch lift. I will unhook the links from the sway bar and see if it goes away. If I need to replace what do you recommend I use?
     

Share This Page